Tolken & vertalen

Experts in het overbruggen van taalbarrières. In samenwerking met gecertificeerde tolken realiseert IFS de techniek voor vertaling van internationale conferenties.

Enkel- of meervoudige vertaling bij een internationale bijeenkomst, conferentie, of rechtzaak, is een specialisme of zichzelf. IFS coördineert de techniek en desgevraagd ook de tolken, Hierbij werken wij samen met uitsluitend gecertificeerde tolken. Alle materialen als tolkencabines, IR-stralers, IR-ontvangers, discussiesets waarop vertaling kan worden uitgeluisterd, fluistersets (tourguide), of een combinatie van deze techniek. Alle expertise en techniek is ‘in huis’.

Jarenlange ervaring en samenwerking met gerenommeerde tolkenbureau’s, maakt dat wij beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde AIIC tolken. Zo kunt u bij ons terecht voor techniek en bemiddelen wij ook bij het leveren van tolkendiensten.

tolken en vertalen

Per specialisme en situatie is er specifieke vertaaltechniek. Wij adviseren graag in de toepassing van de best passende techniek en tolken!

tolken en vertalen

tolken en vertalen

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Contact