Film & animatie

Uw bedrijf, product of dienst verdient het om op de beste manier in beeld te worden gebracht. IFS helpt u daarbij van A tot Z. Het weergeven van de bedoelde boodschap en identiteit vraagt gespecialiseerde aandacht. En dat is waar IFS voor staat.

Uw bedrijf, product of dienst verdient het om op de beste manier in beeld te worden gebracht. IFS helpt u daarbij van A tot Z. Het weergeven van de bedoelde boodschap en identiteit vraagt gespecialiseerde aandacht. En dat is waar IFS voor staat.

Bekijk hier onze portfolio

Opnames
Videoregistratie

Of het nu een webshop product video, of een complete corporate film betreft: IFS heeft alle kennis, kunde en ervaring in huis om de boodschap exact te laten aansluiten op de bedrijfsidentiteit. Wij adviseren en begeleiden van scriptadvies tot finale conceptrealisatie. Daarbij maken wij gebruik van de modernste technieken.
Onze kracht ligt in een verhaal zo te verfilmen dat de kijker de beleving heeft er daadwerkelijk ‘bij te zijn’. Een goede audio opname en nabewerking spreken voor zich.

Bekijk hier onze showreel


Oranje lijn
Opnames
Animaties/Infographic/Audiobewerking

De vertrouwde videoregistratie op locatie, een ‘in scène’ gezette commercial, of een infotainment video, alle vormen van beeldregistratie behoren tot onze skills. Met de noodzakelijke dosis nieuwsgierigheid maken wij vol enthousiasme het gewenste beeldproduct. Het toepassen van 2D en 3D animaties zijn daarbij vaak onmisbaar.
2D animatie wordt toegepast als titel, intro of bumper in een film. 3D animatie is een functioneel middel om een gebouw, ruimte of gebied te visualiseren of om een videoinstructie te verduidelijken. Een alternatief voor duidelijke toelichting in beeld is het samenvoegen van video en infographic. Onze editors zijn in staat om iedere film de gewenste ‘personal touch’ mee te geven.
Toevoeging van voice-over of ondertiteling maakt een productie voor een breed publiek toegankelijk. Ook voor (her-)bewerken van bestaand materiaal, al dan niet met toevoeging van nieuw beeld materiaal, kunt u bij ons terecht.

Bekijk hier onze animatie showreel


Oranje lijn
Opnames
Uitvaarten

Een activiteit van IFS die we onder de aandacht willen brengen en welke mogelijk enige verbazing oproept is onze actieve rol in de technische ondersteuning en verzorging van uitvaarten. Denk hierbij aan opnames van de ceremonie, beeld en audio-ondersteuning, voorbereiding van de foto’s, muziek en video’s tijdens de uitvaart. Wanneer afscheid onontkoombaar is, ervaren wij het als een nederige taak om hier op respectvolle wijze onze bijdrage te leveren. En meer dan ooit voelen we ons gemotiveerd herinneringen en verhalen in beeld te brengen voor mensen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn.


Afscheid nemen van een dierbare. Iets van alle dag.

Bekijk hier de mogelijkheden


Oranje lijn

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Contact