Videoconference

Milieuvriendelijk, tijdbesparend en kosten reducerend. Videoconference is het alternatief voor fysieke aanwezigheid van de gesprekspartners bij internationale vergaderingen, sollicitatiegesprekken, of voor gastsprekers tijdens congressen.

Milieuvriendelijk, tijdwinst en kostenbesparend overleg online en toch daadwerkelijk aan tafel met één of meerdere gesprekspartner(s).

Een (inter)nationale vergadering of overleg plannen zonder reistijd en toch de betrokkenheid van de aanwezige kunnen beïnvloeden door visueel contact? Dan is een videoconference systeem de oplossing. Door middel van een multi-access point kunnen alle partijen gelijktijdig aan tafel, vanaf elke locatie binnen of buiten Nederland/Europa. IFS heeft de middelen en de technici om deze techniek snel op locatie te installeren.

Oranje lijn


 

Bekijk hier onze kamer


Testimonials


"Dank u voor uw professionaliteit en uw vriendelijkheid. Het is echt een zeer positieve ervaring voor mij! Dankzij jullie voelde ik me op mijn gemak en ik had bijna de indruk dat ik in dezelfde ruimte was als mijn gesprekspartners."

icon persoon
Fleur
Solliciteerde via onze videoconference

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Contact