Remote vergaderen

Milieuvriendelijk, tijdbesparend en kosten reducerend. Videoconference is het alternatief voor fysieke aanwezigheid van de gesprekspartners bij internationale vergaderingen, sollicitatiegesprekken, of voor gastsprekers tijdens congressen.

zoom kudo

Wanneer vergaderen met een grotere groep mensen wordt bemoeilijkt door bijvoorbeeld grote afstanden, tijd en beschikbaarheid van deelnemers, of door maatschappelijke situaties waarbij veiligheidsmaatregelen gelden, dan is interactief vergaderen een oplossing. IFS audiovisueel beschikt over de expertise en techniek voor deze vorm van vergaderen, met desgewenst live vertaling tot 32 talen. Er zijn vele settings denkbaar, waarbij bovendien geen gebruik hoeft te worden gemaakt van het bestaande netwerk van de organisatie of locatie, omdat wij gebruik maken van een separate netwerkbox.

Oranje lijn

Mocht u meer informatie willen over de mogelijkheden en toepasbaarheid binnen uw organisatie, bel dan naar 070-3245020, of mail naar rental@ifsav.nl voor meer informatie.

Testimonials


"Dank u voor uw professionaliteit en uw vriendelijkheid. Het is echt een zeer positieve ervaring voor mij! Dankzij jullie voelde ik me op mijn gemak en ik had bijna de indruk dat ik in dezelfde ruimte was als mijn gesprekspartners."

icon persoon
Fleur
Solliciteerde via onze videoconference

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Contact