Verhuur - verkoop

Showrooms, vergaderruimtes, auditoria, entreehallen, congreshallen; voor alle locaties waar audiovisuele ondersteuning noodzakelijk is ontwerpt IFS maatwerk oplossingen. En altijd passend en geschikt voor de bedoelde locatie en exact aansluitend op wensen en doelstellingen.

Verhuur


Of het nu gaat om een presentatie voor vijftig mensen of een jubileumcongres met 5000 gasten; als organisator wil je erop kunnen vertrouwen dat de audiovisuele en technische ondersteuning tot in de puntjes geregeld is. En laat dát nou precies de drijfveer zijn van IFS!

Met onze ervaren technici, state of the art apparatuur en specialistische kennis is het event verzekerd van de beste audiovisuele planning en uitvoering. IFS levert niet alleen tijdens de realisatie, ook tijdens het creatieve proces voorafgaand aan de bijeenkomst kan IFS meedenken en innovatieve ideeën toevoegen om het event nog succesvoller te laten zijn.

Oranje lijn

 

verhuur / verkoop

 

Verkoop


Ook de benodigde techniek tijdens bijeenkomsten en vergaderingen binnen de eigen meeting ruimte op kantoor kan zorgeloos zijn. Hoe vaak werkt de bestaande apparatuur maar beperkt? Of is er onvoldoende kennis in huis om geluid en beeld perfect geregeld te krijgen? IFS kan hier als de partner voor audiovisuele techniek op bedrijfslocaties het verschil maken!

Losse verkoop of een complete integratie van techniek? Vanuit ons vakgebied en ervaringen denken wij graag mee. De wensen van de gebruiker zijn voor ons altijd de belangrijkste factor om de juiste oplossingen en apparatuur te adviseren.

Voor alle locaties en budgetten is er een passende oplossing die passen binnen de eisen van deze tijd.

Wij bieden

  • Maatwerk in het advies
  • Gebruiksgemak blijft het belangrijkst
  • Turn-key gebruikers instructie
  • Service overeenkomst
  • Onderhoud van de audiovisuele systemen zodat de apparatuur altijd up-to date is en verrassingen worden voorkomen

 

 

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Contact