Live streaming - webcasting - on-demand

Uw informatiestroom een online platform geven door middel van webcasting en live streaming. Internationaal en lokaal bereik, met mogelijkheid van registratie, publicatie en content beheer. Als cloud-bibliotheek, interactief en goed doorzoekbaar.

Live stream / webcast


Live videostreaming of webcast is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Denk aan het online uitzenden van een evenement, congres, show, hoorzitting of college waardoor deelnemers of gasten op afstand ‘live’ de bijeenkomst kunnen bijwonen.

Er zijn vele toepassingen mogelijk. Interne- en externe communicatie met alleen genodigden, of juist toegankelijk voor iedereen. Ook het ‘live’ uitzenden van een event op diverse media (met of zonder chat) is één van de vele opties waarin IFS zich heeft gespecialiseerd. Daarnaast ondersteunen wij voor onze opdrachtgevers diverse opties van on- en offline platforms voor interactie. Ideaal om de dialoog met uw publiek aan te gaan. Het direct meten van meningen via een online poll voegt een extra dimensie toe aan een presentatie. IFS is door gebruik van de nieuwste professionele apparatuur, technologieën en kennis onderscheidend voor uw online en offline communicatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

HET STREAMTHEATER


Het Streamtheather is een unieke samenwerking tussen Sense Events en IFS audiovisueel. Met ons Streamtheater organiseert u een bijeenkomst met een beperkt aantal aanwezigen en veel verbonden deelnemers op afstand. Wij maken voor u op iedere locatie in zeer korte tijd een sfeervolle ruimte, met betrouwbare techniek.

Door het Streamtheater blijft u bijeenkomsten organiseren tijden de tijdelijke periode met de huidige 1.5 meter maatregelen. Door de plaatsing van ons Streamtheater is het mogelijk om, rekening houdend met de 1.5 meter protocollen, een bijeenkomst met deelnemers te organiseren die vanaf hun eigen locatie online meedoen. Zij doen mee aan discussies, ronde tafelgesprekken of wonen presentaties bij.

Download de brochure

On-demand


De registratie/uitzending kan worden opgeslagen, samengevoegd met eventueel overige toegepaste audio, video, of data bestanden. Dit maakt het ook als opslag en naslag medium een efficiënte tool, die nog verder kan worden verfijnd door middel van een navigatie-menu, wat het zoeken vereenvoudigd. Ook het hosten (digital library) van uw beeldmateriaal, documentatie of presentaties kan door ons worden gefaciliteerd.

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Contact