Live streaming - webcasting - on-demand

Uw informatiestroom een online platform geven door middel van webcasting en live streaming. Internationaal en lokaal bereik, met mogelijkheid van registratie, publicatie en content beheer. Als cloud-bibliotheek, interactief en goed doorzoekbaar.

Live stream / webcast


Live videostreaming of webcast, hét medium voor online uitzending van een evenement, congres, show, hoorzitting, college, waardoor geïnteresseerde en/of genodigde op afstand ‘live’ de bijeenkomst kunnen bijwonen.

De toepassingen hierin zijn legio. Interne- en externe communicatie, gesloten circuit of juist toegankelijk voor iedereen, of alleen een selecte groep deelnemers. Ook het ‘live’ uitzenden van een event op Social Media (met of zonder Twitter response) is één van de vele opties waarin IFS zich heeft gespecialiseerd. Daarnaast ondersteunen wij voor onze opdrachtgevers diverse opties van on- en offline stemsystemen. Het direct meten van meningen via een online poll kan een extra dimensie toevoegen aan een presentatie. IFS coördineert deze (social) media activiteiten tot in de puntjes.

HET STREAMTHEATER


Het Streamtheather is een unieke samenwerking tussen Sense Events en IFS audiovisueel. Met ons Streamtheater organiseert u een bijeenkomst met een beperkt aantal aanwezigen en veel verbonden deelnemers op afstand. Wij maken voor u op iedere locatie in zeer korte tijd een sfeervolle ruimte, met betrouwbare techniek.

Door het Streamtheater blijft u bijeenkomsten organiseren tijden de tijdelijke periode met de huidige 1.5 meter maatregelen. Door de plaatsing van ons Streamtheater is het mogelijk om, rekening houdend met de 1.5 meter protocollen, een bijeenkomst met deelnemers te organiseren die vanaf hun eigen locatie online meedoen. Zij doen mee aan discussies, ronde tafelgesprekken of wonen presentaties bij.

Download de brochure

On-demand


De registratie/uitzending kan worden opgeslagen, samengevoegd met eventueel overige toegepaste audio, video, of data bestanden. Dit maakt het ook als opslag en naslag medium een efficiënte tool, die nog verder kan worden verfijnd door middel van een navigatie-menu, wat het zoeken vereenvoudigd. Ook het hosten (digital library) van uw beeldmateriaal, documentatie of presentaties kan door ons worden gefaciliteerd.

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Contact