Inter / nationale bijeenkomsten

IFS is specialist in het ondersteunen tijdens internationale, ofwel meertalige bijeenkomsten. Wij bieden alle expertise op het gebied van tolkenservice. Daardoor kunnen wij de brug slaan tussen de verschillende talen, zodat alle deelnemers de boodschap in hun ‘eigen’ taal kunnen ontvangen.

Oranje lijn

Aandeelhoudersvergaderingen, congressen, rechtszaken of hoorzittingen vereisen heldere communicatie zonder taalbarrières

Nederland huisvest vele internationale organisaties op het gebied van handel, commercie, en rechtsgang. Den Haag met het Vredespaleis, internationale stad van vrede en recht, is daar een goed voorbeeld van. Tolk/vertaaltechniek is onmisbaar voor partijen om taalbarrières te overbruggen en helder te communiceren. IFS faciliteert in vele gevallen de betrokken partijen bij de technische realisatie. Het verzorgen van tolk-vertaalinstallaties, discussie-installaties, tot getuigen verhoor op afstand middels een afgeschermde videoconference verbinding, behoren tot onze vaste taken voor diverse opdrachtgevers.

Audio en/of beeld verslaglegging van processen; IFS heeft alle kennis en kunde in huis om hierin volledig te ontzorgen. Al onze technici beschikken over een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en zijn getraind in protocol, vertrouwelijkheid en geheimhouding.

Rechtzaak
Rechtzaak

Voor meer informatie neem contact met ons op.
Contact