Beeld - Geluid - Licht

Professionals in communicatietechniek, adviserend en technisch ondersteunend voorafgaand en tijdens congressen, vergaderingen en events. Daarnaast verzorgen wij beeldverslaglegging van o.a. (internationale) juridische processen, audiovisuele vormgeving tijdens familiaire samenkomsten als bruiloften en uitvaart plechtigheden.

Beel 1

Beeld

Beeld 2

De mogelijkheden en creativiteit bij beeldtoepassing zijn haast onbegrensd. De impact van de juiste toepassing in beeldtechniek maakt een presentatie onvergetelijk. Het brein verwerkt nu eenmaal een beeld 60.000 maal sneller dan tekst. De impact van beelden is blijvend. Projectie op een echte waterval? Ja, het kan. Het publiek zal er nog lang over napraten. Kortom, beeld prikkelt onze beleving en daarmee het geheugen.

De best passende oplossing vinden in beeldpresentatie is hetgeen waar wij u graag in ondersteunen.

Een creatief concept voor een productie, de beste opbouw van uw beeldpresentatie, een webstream verbinding, een algehele registratie en/of korte samenvatting van de bijeenkomst, de verspreiding van het beeldmateriaal, het kan allemaal, van concept tot uitvoering.

Buiten de creatieve verbeelding, die de IFS-professionals graag met en voor u ontwikkelen, beschikken wij ook over de hardware waarmee deze technieken ten uitvoer worden gebracht. Zoals widescreen projectie, flatscreens, led-wall, 3D mapping, 360-projectie, meercamera regieset, webstream apparatuur.

Laat communicatie tot de verbeelding spreken. Communicatie die de verwachting overtreft!

Licht 1
Licht 2

Licht

In de spotlight. Licht is een sfeermaker, aandachttrekker, communicatiedrager. Met licht maak je het verschil. Zet de spreker(s) in de schijnwerper, geef de zaal extra impact en sfeer, door deze uit te lichten in uw huisstijl. Wij creëeren specials effects als binnen vuurwerk met speciale sparkler-lichtunit, een lichtshow, een catwalk of rode loper van licht, verlichte traptrede of -leuning die meeloopt met degene die de trap oploopt of afdaalt..... Licht kent net zo weinig beperking als onze creativiteit in het ontwerpen van een lichtplan.

Grote beamer projecties of heldere LED-schermen, wij denken met u mee wat een geschikt beeld is voor uw evenemenent.

We beschikken over verschillende beamers en flatscreens om uw video's en presentaties op te vertonen. Wilt u de spreker live op de schermen zien? Dan filmen we dit bijvoorbeeld met remote camera's en we kunnen dit zelfs live streamen.

Geluid 1

Geluid

Geluid 2

Audio mogelijkheden voor kleinere of grotere bijeenkomsten, het krijgt bij IFS de aandacht die het verdient. Vergadering, debat, aandeelhoudersbijeenkomst, voor elke vorm van bijeenkomst is een passend concept te bedenken en te realiseren. Van discussiesysteem tot meervoudige forumpresentatie, of een Q&A met de zaal, het kan allemaal met specifieke microfoons en audiosystemen.

Draadgebonden of draadloos en zelfs een catchbox, waarmee een schuimrubber dobbelsteen met ingebouwde microfoon naar de toehoorders kan worden geworpen. Een actieve manier van vragen stellen, waarbij degene die de microfoon vangt in de gelegenheid wordt gesteld antwoord te geven, of juist een vraag te stellen.

Aandacht creëren blijft ons boeien, met als resultaat geboeid publiek