Met elkaar willen we de effecten van het Coronavirus, voor onze gezondheid en de economische gevolgen, zo veel mogelijk indammen. Ook IFS Audiovisueel neemt daarin haar verantwoordelijkheid. Gezondheid en welzijn van een ieder staat daarbij voorop. Daar waar mogelijk blijven wij onze relaties steunen in de uitoefening van werkzaamheden die noodzakelijkerwijs doorgang moeten hebben, zoals o.a. binnen de gezondheidszorg en rechtsgang. Uiteraard wordt dan gewerkt conform de protocollen van het RIVM en onze overheid.

Maatregelen tot 1 Juni:
 • Medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis.
  Per e-mail en telefoon zijn IFS-medewerkers zoals gebruikelijk gewoon bereikbaar.
  Telefonisch: 070-3245020 of per e-mail: rental@ifsav.nl
 • Offerte aanvragen, planning en advies voor toekomstige projecten worden gewoon verwerkt zoals u van ons gewend bent.
 • Voor uitvoering van geplande werkzaamheden hanteren we de geadviseerde afstand. Waar nodig wordt gereisd met meerdere auto’s.
 • Bel gerust ook om alleen even te sparren en de motivatie hoog te houden.

Remote vergaderen:
In deze periode waarin evenementen en vergaderingen zijn opgeschort, is noodzakelijk overleg tussen partijen alsnog mogelijk op basis van “remote vergaderen”. IFS beschikt over de expertise en techniek voor:

 • Video conferencing
 • Interactief vergaderen, met desgewenst live vertaling tot 32 talen
 • Livestreaming
 • Videoboodschap aan medewerkers en/of relaties

Onderhoud en service
Om voorbereid te zijn op het moment dat we de draad weer kunnen oppakken is nu hét moment voor onderhoud aan uw AV-installatie. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden.

Uitvaarten
Tot slot, een onderwerp dat we, met enige ongemak onder de aandacht willen brengen. Afscheid nemen van een dierbare. Iets van alle dag en wat ook nu aan de orde van de dag is.

Wat slechts enkele van onze relaties weten is dat wij al jaren een actieve rol vervullen in de technische ondersteuning en verzorging van uitvaarten. Denk hierbij aan opnames van de ceremonie, beeld en audio-ondersteuning, voorbereiding van de foto’s, muziek en video’s tijdens de uitvaart. Maar ook familie en vrienden op afstand de dienst laten bijwonen of laten speechen is hierbij mogelijk. Wanneer afscheid onontkoombaar is, ervaren wij het als een nederige taak om hier op respectvolle wijze onze bijdrage te leveren. En meer dan ooit voelen we ons gemotiveerd herinneringen en verhalen in beeld te brengen voor mensen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn.

Vervolg
Middels dit schrijven, telefoon en onze social media kanalen zullen we de komende periode graag contact met elkaar onderhouden.

In het vertrouwen dat we dit met elkaar overwinnen, wensen wij een ieder heel veel wijsheid, gezondheid en sterkte voor de komende tijd.