Features

Videoproductie

Instructie- of promotiefilm, animatie of live registratie. In samenwerking met de klant realiseren wij creatieve kwaliteitsproducties. Wij denken graag met u mee over het concept en script en kunnen u zo in het hele proces ondersteunen. Met onze ervaring, professionele apparatuur en flexibiliteit maken wij een videoproductie waar u mee kunt werken.


Bekijk hier ons portfolio


Opnames
In onze studio kunnen we een complete set-up realiseren met verschillende achtergronden, een decor of greenscreen waar we later de setting in kunnen maken. In een goed uitgelichte ruimte kunt u zo een nieuwsitem, productpresentatie of een instructiefilm opnemen.

Ook op locatie maken wij opnames van een presentatie in uw eigen kantoor of bijvoorbeeld een reportage en interviews tijdens uw evenement. Wij zijn een team wat mooie beelden maakt en zich bezig houdt met de inhoud. Onze kracht ligt in een verhaal goed te verfilmen zodat de kijker voelt alsof hij of zij er echt bij is geweest. Een goede audio opname en nabewerking spreekt voor zich.

Montage
Met montage maak je de film af. We kunnen snel een kwalitatieve video afleveren door kritisch te zijn en keuzes durven te maken. Met 3 montage werkplekken maken we meerdere producties tegelijk of gezamenlijk één product. Met muziek, tempo en kleurcorrrectie maken we de juiste sfeer in uw film.

Animatie
Animatie kent vele stijlen en manieren. Animatie geeft duidelijkheid en voegt visueel kwaliteit toe aan de productie. We maken animaties in 2D en 3D. Een 2D animatie is bijvoorbeeld een titel, intro of bumper in uw video en ook een volledige video infographic. 3D animatie wordt vaak gebruikt om een gebouw, ruimte of gebied te visualiseren of het verduidelijkt een instructievideo.

Het eindproduct
Wij leveren het eindproduct in full-HD kwaliteit, op Blu-Ray of als bestand die u kunt downloaden. We kunnen de film op YouTube of een ander kanaal voor u plaatsen. We kunnen ook nog steeds een dvd voor u maken met hoes en etiket in uw huisstijl.

Bekijk hier ons portfolio


NO COMMENT